Välj en sida

Köpvillkor
IT WILL MAKE YOU SMILE (Marie S Cooperate AB 556955-7217) bedriver verksamheten för itwillmakeyousmile.com och följande villkor gäller för samtliga beställningar från itwillmakeyousmile.com.

Fraktfritt
Alla leveranser inom Sverige sker fraktfritt. Vid returer betalar du själv returfrakten. För beställningar utanför Sverige är du välkommen att höra av dig innan.

Leverans
Normal leveranstid från itwillmakeyousmile.com är 2-6 dagar för beställningar gjorda med PayPal eller faktura. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. Har du inte mottagit din vara inom 1 vecka vill vi att du kontaktar oss via e-post eller telefon.

Hämtar du inte ut ditt paket debiteras en avgift på 250 kr för outlöst paket. Det motsvarar de kostnader som det orsakat oss att skicka ut paketet samt mottagit det i retur. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe och skicka tillbaka det till oss. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som Inte uthämtat och debiteras därefter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella prisfel som kan uppstå. Ibland händer det att någon av de varor som du beställt inte finns i lager och blir restnoterad. Om så är fallet meddelar vi dig via e-post inom 3 dagar. Hör av dig till oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor kring leveranstider etc.

Byten & returer

Ångerrätt
Självklart vill IT WILL MAKE YOU SMILE att du ska vara nöjd med din vara. Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från den dag du fick varan i din besittning. Skulle du ångra dig så vill vi att du kontaktar oss och att det i ditt meddelande klart framgår att du ångrar dig. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i sitt originalskick d.v.s. att den inte är använd, naturligtvis får du försiktigt undersöka och prova varan.  Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags och etiketter. Varor som är plomberade måste fortfarande vara plomberade för att öppet köp ska gälla. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Returer får inte skickas via postförskott. När du utnyttjar din ångerrätt ansvarar du som kund för den faktiska kostnaden för att återsända varan.

Reklamation
Vintage bestick: Dessa vintage bestick är som sagt återanvända från ett tidigare liv och bär tecken på det, så reklamation pga tidigare bruk godkänns inte, det är en del av produkten. Varje bokstav stämplas för hand så avståndet och riktning kan variera och skaftet varierar, det är en del av varan. Finns det ändå något du vill reklamera eller om du fått en felleverans ska du kontakta oss per e-post eller telefon så snart som möjligt, dock senast inom 10 dagar.

Kompressionsprodukter, strumpbyxor, tights och strumpor: Avseende dessa produkter garanterar vi att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fel levererad vara ska du kontakta oss så snart som möjligt, dock senast inom 10 dagar.

Vi står självklart för frakten vid felleveranser samt reklamationer, men kontakta oss först.

Eventuella returer eller reklamationer skickas till:
It will make you smile (Marie S Cooperate)
Primusgatan 69
112 67 Stockholm

OBS! Kontakta oss alltid på info@itwillmakeyousmile.com eller per telefon innan du skickar en retur eller reklamation. Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss.

Personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och/eller din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig och för marknadsföringsändamål genom bland annat elektroniska kommunikationstjänster. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Betalningsvillkor
Moms på 25 % ingår i alla priser. Vi erbjuder två olika sätt att betala ditt köp, PayPal eller faktura (vid faktura tillkommer en avgift om 30 kr).

Faktura
Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 30 kr. Fakturan skickas via e-post. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen görs för att säkerställa att personen verkligen är den hen utsäger sig för att vara. Betalningsvillkor 14 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålsränta med 2 % per månad + gällande referensränta.

Återbetalning
PayPal: återbetalning görs antingen till din PayPal-balans alternativt till ditt kort beroende på hur du betalade köpet. Vid återbetalning av PayPal-balans är saldot dig tillhanda så fort du godkänt returen. Återbetalning till kort kan ta ytterligare upp till 3 bankdagar.

Faktura: har du inte hunnit betala fakturan behöver du inte göra det vid godkänd retur. Skulle du redan ha betalat in kommer beloppet återbetalas till dig inom 30 dagar efter godkänd retur. Kontakta oss vid eventuella frågor kring fakturan.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.